برگزاری آکسیون اعتراضی در برلین بر علیه موج اعدام ها در ایران + عکس

همزمان با گسترش اعدام ها در ایران و موج گسترده اعتراضی علیه قتل عام سازمان یافته دولتی، «پلاتفرم بلندگو» روز دوشنبه 25 اردیبهشت، آکسیونی اعتراضی علیه اعدام ها در ایران و «سکوت دولت‌ آلمان و دیگر دولت‌های غربی» در برابر وزارت امور خارجه آلمان در برلین برگزار کرد. براساس آمار رسمی دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد جمهوری اسلامی ظرف چهار ماه و ۹ روز، ۲۰۹ نفر را اعدام کرده است. با وجود این آمار وحشتناک شورای حقوق بشر سازمان ملل نماینده جمهوری اسلامی را به ریاست مجمع اجتماعی این شورا منصوب کرد.

افزایش موج اعدام ها در ایران در حالی است که جناح راست اپوزیسیون خارج از کشور که به جای اتکا به مبارزات مردم ایران در داخل و جذب حمایت نیروهای مترقی، بشردوست و غیر دولتی، روی حمایت دولت های غربی سرمایه گذاری کرده است در برابر اعدام ها دچار موضع انفعالی شده است.

آرایش نیروهای راست اپوزیسیون و آویزان بودن آنها به حمایت دولت های غربی که خود به حقوق بشر به عنوان ابزاری برای چانه زنی و امتیازگیری از جمهوری اسلامی نگاه می کنند، سازماندهی اقدامات اعتراضی و حمایتی زنجیره ای و سراسری علیه اعدام ها در ایران را به وظیفه مبرم نیروهای چپ و دمکرات در خارج از کشور تبدیل کرده است.

پلاتفرم بلندگو که آکسیون اعتراضی در برلین را سازماندهی کرده است ضمن انتقاد از اینکه «کنش سیاسی خارج از ایران تنها به فعالیت در رسانه‌های مین‌استریم [جریان اصلی] و سوشیال‌مدیا و بهره‌گیری از فاندها و لابی با گروه‌های محافظه‌کار خلاصه شده است» به رادیو زمانه گفته: «این وضعیت به تولید چیزی شبیه صنعتِ اپوزیسیون در خارج از ایران انجامیده است که به نظر ما نه تنها باری را از دوش گفتمان انقلابی در ایران برنمی‌دارد، بلکه با به حاشیه بردن آن و الصاق کردن دیدگاهای مردسالار، مرکزگرا، واپسگرا، حذف‌گرا و ضد زن یا ضد کوییر به انقلاب «زن، زندگی، آزادی»، شرایط انقلابی را به نفع خود مصادره می‌کند. بنابراین ما حساسیت زیادی در انتخاب نوع کنش خود داریم. ما از هرگونه کنش دولت‌محور پرهیز می‌کنیم و تمرکز خود را به جای آن بر بلند کردن صدای گروه‌های تحت ستم و جستجوی گونه‌ای سیاست همبستگی در جنوبِ جهانی خواهیم نهاد.

پلاتفرم بلندگو همچنین در بیانیه ای با اشاره به گستردگی اعدام های اخیر در ایران نوشت: احکام وحشیانه و قتل‌های حکومتی با بی‌اعتنایی جامعه‌ بین‌المللی روبروست.

برای ورود به صفحه اصلی سایت اتحاد کارگران انقلابی ایران اینجا کلیک کنید

وب‌نوشت روی WordPress.com.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: