اتحاد کارگران انقلابی ایران: صدور احکام حبس تعزیری علیه دانشجویان مبارز، و قرارهای وثیقه سنگین برای آزادی موقت دانشجویان بازداشتی، در دستور کار رژیم قرار گرفته است. چند نکته قابل تامل:
دانشجویان در دوره صدروزه گذشته به عنوان یک نیروی آوانگارد نقش موتور محرک جنبش انقلابی را بخوبی ایفا کرده اند. حمایت جنبش دانشجوئی از دیگر جنبش های اجتماعی و طبقاتی تاثیر بسزائی در نزدیکی این جنبشها بهم داشته است. دفاع از حقوق زنان، حمایت از مطالبات کارگران، محکوم کردن سرکوب مردم در کردستان و بلوچستان، نه به اعدام، و مطالبه آزادی زندانیان سیاسی توسط دانشجویان دانشگاهها نمونه هائی از عملکرد جنبش دانشجوئی در این دوره بوده است.
رژیم با صدور احکام حبس تعزیری و صدور قرارهای وثیقه میلیاردی عزم خود را جزم کرده که جنبش دانشجوئی را به تسلیم در برابر سرکوب وادار کند. صدور احکام تعزیری در اختیار قضات قرار گرفته است. نگاهی به تفاوت های احکام بدوی با احکام تجدیدنظر از اعمال نظر شخصی این قضات خبر می دهد.
حال که رژیم صدور احکام کیلوئی، برای سرکوب جنبش دانشجویان، را در دستور کار خود قرار داده است، حمایت از دانشجویان نیز باید در دستور کار دیگر جنبش های اجتماعی قرار بگیرد. حمایت معلمان، کارگران، جنبش زنان، جوانان محلات، و اقوام رنگارنگ کشورمان از جنبش دانشجوئی امری است که می تواند هزینه سرکوب را برای رژیم بالا ببرد.
———————————————
شعارنویسی دانشجویان در حمایت از اعتراضات مردمی و به یاد دانشجوهای بازداشتی؛ دانشکده معماری دانشگاه بهشتی
شعارنویسی دانشجویان به رنگ سرخ بر روی برف؛ دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات
خواندن سرود زندگی توسط دانشجویان؛ مقابل کتابخانه مرکزی دانشگاه بهشتی
دیوارنویسی دانشجویان در حمایت از اعتراضات مردمی؛ دانشکده معماری دانشگاه بهشتی
دانشجویان دانشگاه بهشتی به یاد کشته شدگان اعتراضات مردمی؛ اسامی جان باخته گان را با رنگ قرمز روی برف تزئین کردند.
نامه سرگشادهی جمعی از دانشجویان دانشگاه هنر در پاسخ به سخنگوی وزارت علوم
محمدرضا راستی دانشجوی مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد ورودی ۹۷ که در روز اول آذر طی یورش نیروهای اطلاعات سپاه به منزل خود بازداشت شده بود پس از سی و سه روز به قید وثیقهی یک میلیارد و پانصد میلیون تومانی آزاد شد
محمد غلامزاده (آبتین بهرنگ) دانشجوی دکتری جامعهشناسی سیاسی دانشگاه تهران که دوم مهر بازداشت شده بود، در دادگاه تجدیدنظر به چهار سال حبس تعزیری محکوم شد. گفتنی است وی طی دادگاه بدوی به پنج سال حبس تعزیری، دو سال ممنوعالخروجی، دو سال منع فعالیت سیاسی و فعالیت در فضای مجازی محکوم شده بود.
رادبه کشاورز دانشجوی کارشناسی ارشد ادبیات دانشگاه علامه طباطبایی که روز بیست و سوم مهر توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود، در دادگاه تجدید نظر به یک سال حبس تعزیری محکوم شد. گفتنی است وی طی دادگاه بدوی به شش سال حبس تعزیری محکوم شده بود.
حمیدشریفی دانشجوی دکتری بومشناسی اکولوژیک دانشگاه فردوسی مشهد که روز سیزدهم مهر در مسیر بازگشت به خانه از درون قطار ربوده شده بود، همچنان پس از هشتاد و سه روز در بازداشت بهسر میبرد. گفتنی است که وی طی ملاقاتی با خانواده عنوان کرده است که بازداشتش همراه با ضرب و شتم بوده و بینی ایشان حین بازداشت شکسته است. همچنین حق تماس تلفنی با خانواده از این دانشجو سلب شده و تاکنون تماسی با خانواده نداشته است.
راضیه رحیمی دانشجوی کارشناسی فیزیک دانشگاه علم و صنعت که روز یازده آذر توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود، پنجم دی به قید وثیقه ششصد میلیون تومانی آزاد شد.
ملیکا آقازاده دانشآموخته رشته امور اداری دانشگاه شریعتی که اواخر مهر توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به زندان قرچک منتقل شده بود، در شعبهی پانزده دادگاه انقلاب به پنج سال حبس تعزیری محکوم شد.
مهدی معمارراست دانشجوی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که روز بیست و هشتم آبان پس از احضار به حراست وزرات بهداشت بازداشت شده بود، به قید وثیقهی پانصد میلیون تومانی آزاد شد.
یوسف ظریف دانشجوی گردشگری دانشگاه علامه، در تاریخ بیست و هفتم آبان توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است. گفته میشود وی در زندان تحت شکنجه قرار گرفته و این در حالیست که با گذشت بیش از یک ماه دانشگاه هیچ اقدامی برای پیگیری وضعیت ایشان انجام نداده است.
نظر شما در مورد این نوشته چیست؟