حماسه آفرینی صد روزه تا پیروزی ادامه دارد

اتحاد کارگران انقلابی ایران: صد روز از جنبش انقلابی مردم کشورمان گذشت. صدروز باشکوه! در در این صد روز جنبش انقلابی مردم کشورمان بافته های چهل و سه ساله حکومت جهل، تاریکی، سرکوب و بی عدالتی ی دیکتاتوری دینی را پنبه کرد. خط قرمزهایش را درنوردید. نقاب از چهره کریه اش برکشید و همگان را گُواهی داد بر جنایتکاری ی حاکمیت نسلی قرون وسطائی!

خروش صد روزه دانشجو، هم پا با جنبش انقلابی مردم، غبار از چهره پاک کرد، چهره رنگ زندگی گرفت، زندگی با آزادگی پیوند یافت. جویبارها شکل گرفتند، جاری شدند، بهم پیوستند و ندا برخاست که دیکتاتور را مرگ شایسته است و مردمان را عدالت بایسته.

دیکتاتور حربه ها بکار گرفت، تخم نفاقش محصول نداد، سلاح برکشید بر کودک و پیر و جوان. دانشجو را ربود از دانشگاه و خوابگاه، در خانه و در خیابان، در روز روشن و در شب تار، با این امید که صدای آزادی و عدالتخواهی را در قفس کند. غافل از اینکه این قافله را سر بازایستادن نیست.

صد روز پر فرود و فراز. مردم سربلند از کارستانی که فرزندان دانشجویشان برپا کرده اند. آنجا که فرزندان را به بند کشیدند زمزمه ی مطالبه آزادی دربندشده گان در دانشگاه تبدیل به فریاد شد، و آنگاه که جغدان، پشت میز قضاوت، در آیاتِ محاربه و افساد فی الارض سمفنوی ی مرگ را جستجو کردند، پرنده نادی قیام علیه اعدام از بین نرده های دانشگاه به تردّد برآمد و ندا آورد که اعدام اسم رمز مرگ دولتی است.

صد روز گذشت و دانشجو تکثیر کرد صدای مادران و پدران خود را که، آزادی در کنار عدالت رویای ماست. «فرزند کارگرانیم – کنارشان می مانیم» هم چنان که «زن زندگی آزادی» شاهدی شد براینکه دانشجو ایستاده است تا به آخر برای آزادی و برای عدالت.

——————————————-

نصب پوستر در حمایت از اعتراضات مردمی توسط دانشجویان در محوطه دانشکده شهرسازی دانشگاه تهران

دیوارنویسی دانشجویان در حمایت از اعتراضات مردمی درکوی دانشگاه بین‌الملل قزوین. «صد روز بیداری» – «گیسوانم طناب دارت خواهد شد»

پخش اطلاعات و خبرها به شکل روزنامه توسط دانشجویان در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران

آویختن طناب دار به همراه نصب قایق‌های رنگی در اعتراض به اعدام‌های ظالمانه و کشته شدن کیان پیرفلک؛ دانشکده برق دانشگاه نوشیروانی بابل

تحصن دانشجویان در لابی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف در حمایت از دکتر علی شریفی زارچی

اجرای سرودِ «خلق‌ها به پا بهر دفاع از زن زندگی آزادی» توسط جمعی از دانشجویان موسیقی دانشگاه هنر تهران

دیوارنویسی دانشجویان در حمایت از اعتراضات مردمی؛ کوی دانشگاه تهران

شعارنویسی دانشجویان در پیوند با اعتراضات مردمی و در اعتراض به بازداشت ارژنگ مرتضوی؛ دانشگاه خوارزمی واحد کرج

پخش اطلاعات و خبرها به شکل روزنامه توسط دانشجویان در دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران

دیوارنویسی دانشجویان در صدمین روز اعتراضات مردمی؛ دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران

یک هفته از اعتصاب داروی لیلا حسین‌زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد انسان‌شناسی دانشگاه تهران و فعال صنفی شناخته شده این دانشگاه گذشت.

شعارنویسی دانشجویان در صدمین روز از اعتراضات مردمی؛ پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران

دیوارنویسی دانشجویان در حمایت از اعتراضات مردمی؛ دانشکده مواد دانشگاه امیرکبیر

شعارنویسی دانشجویان در حمایت از اعتراضات مردمی و نصب بیانیه اخیر برخی از اساتید در ردّ و تقبیح ننگ‌نامه‌ی رئیس دانشگاه؛ دانشگاه چمران اهواز.

قراردادن پلاکاردهایی حاوی جملات فارسی، فرانسوی، ترکی، انگلیسی همراه با گل در ویترین سوخته‌ی شهر کتاب بابل که توسط افراد لباس شخصی سوزانده شده؛ دانشگاه نوشیروانی بابل

دیوارنویسی در اعتراض به سکوت؛ خوابگاه دخترانه دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

دیوارنویسی دانشجویان در اعتراض به اعدام؛ دانشگاه محقق اردبیلی

دانشجویان دانشگاه کردستان در اعتراض به احکام ظالمانه‌ی قتل دولتی (اعدام) طناب های دار به درختان دانشگاه آویختند.

دانشگاه خوارزمی با ارسال پیامک به برخی از دانشجویان، اعلام کرده‌است کمیته‌ای تحت عنوان پوشش و اخلاق حرفه‌ای راه اندازی شده‌است که وضعیت پوششی دانشجویان را در سطح دانشگاه رصد کرده و به عنوان تخلف انضباطی ثبت می‌کند

حوالی ساعت یازده شب سه‌شنبه بیست و نهم آذر به بلوک سوم خوابگاه امینیان دانشگاه نوشیروانی بابل با سنگ حمله شد. طی این حمله که توسط افراد لباس شخصی صورت گرفت پنجره‌های راهرو این خوابگاه شکست

پرفورمنس اعتراضی دانشجویان در شب یلدای خونین؛ دانشگاه دامغان

علیرضا پورصفر دانشجوی مهندسی هوافضا دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی، که در تاریخ هفتم آبان توسط نیروهای امنیتی در منزل خود بازداشت شده بود، بعد از پنجاه و هفت روز و با تودیع قرار کفالت آزاد شد.

آخرین دانشجویان زندانی دانشگاه خواجه نصیر آزاد شدند. محمدحسین رحمتی و سیددانیال صدر با قرار کفالت و محمدامین افتخاری با قید وثیقه در تاریخ چهارم دی آزاد شدند. پس از موج گسترده بازداشت دانشجویان این دانشگاه همزمان با شانزده آذر، تمام دانشجویان این دانشگاه به مدت دو هفته اعلام اعتصاب عمومی کرده و تمام فعالیت های درسی دانشگاه را تعطیل کردند. این همبستگی دلیلی بر شروع روند آزادی دانشجویان بود.

کیمیا وهابی‌فر دانشجوی ورودی ۹۷ رشته مهندسی صنایع دانشگاه کردستان، سی ام آذر توسط نیروهای اطلاعات در محل کارش بازداشت و وسایل شخصی وی ضبط شده است.

پرونده فائزه عبدی‌پور فعال دانشجویی که در یکم آذر ماه توسط وزارت اطلاعات در گرگان بازداشت شده بود به دادگاه انقلاب این شهر ارجاع شد. در کیفر خواست صادره اتهامات وی، تحریک مردم به جنگ و کشتار با یکدیگر به قصد برهم زدن امنیت کشور، تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی و نشر اکاذیب عنوان شده است. دادستان گرگان از حضور وکیل ایشان در روند دادرسی جلوگیری کرده‌است.

محمدحسین دهقانی دانشجوی ادبیات فارسی دانشگاه رازی کرمانشاه، در تاریخ بیست هشت آبان در منزل خود در یزد بازداشت شده است. برای ایشان در ابتدا قرار وثیقه صادر شده بود، اما بعد از مدتی این قرار را ملغی کرده‌اند و وی باید تا زمان برگزاری دادگاه دربازداشت بماند.

علی شریفی زارچی، استاد دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف در توییتی از احضار خود به وزارت اطلاعات خبر داده است.

ژاسمین حاج‌میرزامحمدی دانش‌آموخته گرایش سفال و سرامیک دانشگاه سوره که در تاریخ دوازده آبان در مراسم چهلم حدیث نجفی در بهشت سکینه کرج بازداشت و به زندان کچویی کرج منتقل شده بود به حکم دادگاه به پنج سال حبس تعزیری محکوم شده است.

آزادی چهار تن از دانشجویان بازداشتی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی. حامد عنبرسور، دانشجوی روانشناسی، محمد زرزا، دانشجوی فیزیوتراپی، و حامد حسن‌پور دانشجوی کاردرمانی به قید تعهد، و مهیار محمودی دانشجوی کاردرمانی به قید وثیقه پانصد میلیون تومانی از زندان آزاد شدند.

مهدی معمارراست و مسعود قربانی ، دو تن از دانشجویان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که روز بیست و هشت آبان به حراست وزارت بهداشت احضار شده بودند، همچنان در زندان اوین در بازداشت به سر می‌برند.

علیرضا چابکرو دانشجوی ارشد مهندسی مکانیک دانشگاه چمران اهواز که روز پانزدهم آبان با همکاری حراست در خوابگاه‌ بازداشت شده بود، دوشنبه بیست و هشت آذر پس از چهل و دو روز بازداشت، به قید وثیقه آزاد شد.

مونا عبدی فارغ‌ التحصیل رشته زبان چینی دانشگاه بهشتی در تاریخ بیت و چهارم آذر در منزل خود در تهران بازداشت شده و طی تماسی با خانواده از انتقال خود به بند ۲۰۹ اوین خبر داده است.

محمد بیگی‌منش دانشجوی نقاشی دانشگاه هنر تهران که قریب به سه ماه پیش توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود به پنج سال زندان محکوم شده است. بنابر اخبار واصله به دلیل فشار نهادهای امنیتی بر خانواده وی مبنی بر رسانه‌ای نکردن خبر بازداشت و دادن وعده‌های دروغین تخفیف و تجدید نظر در حکم بدوی، تا کنون نامی از او برده نشده‌بود و با این حال تغییری در وضعیت حکم ایشان ایجاد نشد.

دانیال قزلجایی شاعر ترکمن و دانشجوی سال آخر رشته حقوق دانشگاه گنبد، بیست و پنجم آبان توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.

پریسا حبیب‌پور، دانشجوی اقتصاد دانشگاه کردستان، در تاریخ بیست و هشت آذر حین بازگشت به تهران در ترمینال مسافربری سنندج توسط نیروهای امنیتی ربوده شده است.

علی میرزاپور، دانشجوی حقوق دانشگاه آزاد اهل روستای چله خانه صوفیان استان آذربایجان شرقی، حدود یک ماه پیش توسط نیروهای امنیتی در تبریز بازداشت و به زندان تبریز منتقل شده است. وی در این مدت یک‌بار با خانواده تماس داشته و طی تماس درخواست وکیل کرده است.

علی بوربور، دانشجوی کارشناسی سلولی مولکولی ورودی ۹۸ دانشگاه علم و فرهنگ، در تاریخ شانزده آذر توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است.

احسان بامیری دانش‌آموخته صنایع دستی و دبیر سابق شورای صنفی دانشگاه هنر که بیست و یکم آبان بازداشت شده بود در تاریخ بیست و چهار آذر به قید وثیقه‌ی یک میلیارد تومانی آزاد شد. وی همچنین به دستور قاضی ممنوع‌الفعالیت و ممنوع‌المصاحبه شده‌است.

پریسا حبیبیان دانش‌آموخته مترجمی زبان چینی دانشگاه شهید بهشتی، روز بیست و چهارم آذر در منزل خود در تهران بازداشت شد و طی تماسی با خانواده از انتقال به بند دویست و نه اوین خبر داده است.

ملیکاقراگوزلو، دانشجوی روزنامه نگاری دانشگاه علامه طباطبائی که از دهم مهر بازداشت و از بیست و پنجم آبان به بیمارستان روان‌پزشکی امین‌آباد منتقل شده بود، با توقف اجرای حکم در تاریخ بیست و نهم آذر موقتا و به قید وثیقه آزاد شد.

زهره جم دبیر اسبق شورای صنفی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس در حالی بازداشت شده است که وی به بیماری حاد چشمی دچار است و این روزها پیگیر درمان و عمل جراحی پیوند قرنیه بوده است. نهاد بازداشت کننده همچنان نامشخص است و گویا ماموران امنیتی هنگام بازداشت، مدارک پزشکی و هویتی او را نیز ضبط کرده‌اند.

ریحانه هادی‌پور ، دانشجوی کارشناسی ارشد برق دانشگاه خواجه نصیر ورودی ۱۴۰۱ که در تاریخ شانزده آذر بازداشت شده بود، بیست و نهم آذر به قید وثیقه آزاد شد.

کیمیا کریمی ، دانشجوی کارشناسی فیزیک دانشگاه خواجه نصیر ورودی ۹۹ که در تاریخ شانزده آذر بازداشت شده بود بیست و نهم  آذر با اخذ تعهد آزاد شد.

عرفان زارعی و آرین_حیدری، دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر، که در تاریخ شانزده آذر بازداشت شده بودند بیست و نهم آذر آزاد و به دو سال حبس تعلیقی (به مدت پنج سال) محکوم شدند.


کانال تلگرامی اتحاد کارگران

وب‌نوشت روی WordPress.com.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: