پیش به سوی تشکیل کمیته های هماهنگی اعتراضات دانش آموزان

نویسنده: دانش آموز کلاس دهم از بوشهر

همراه با شروع جنبش اعتراضی ژینا امینی، مدارس و شاگردان هم به آن پیوستند و موتور محرکه جنبش اعتراضی شدند، در ادامه و با اوجگیری این جنبش به قیام، و از حالت اعتراض به انقلاب، مبدل گشت و دانش آموزان با فعالیت هایی از قبیل شعار نویسی ها پای تابلو، پایین آوردن قاب عکس ها و بنر های حکومتی تا شعار دادن و وارد خیابان شدن…. قیام انقلابی جامعه ایران (را) زنده نگه داشتند تا این قیام نه فقط در بین دانش آموزان  و جو مدارس بلکه در خیابان، دانشگاه و…. دنبال شود.

اما نکته ای که در مبارزات حائز اهمیت است مسئله سازماندهی متشکل است. از کلاس های مختلف در مدرسه گرفته تا ارتباط دیگر مدرسه ها باهم در شهر و استان و کشور توسط دانش آموزان انقلابی می باشد.

تجارب تاریخی مبارزات طبقاتی در تاریخ نشان داده است که این شرایط و رفتار حاکمیت است که نوع مبارزه را تعیین می کند.

اکنون و در این شرایطی که قیام انقلابی با حضور موثر اما غیر تشکیلاتی دانش آموزان پیش آمده ضرورت این را می طلبد که کمیته ای برای هماهنگی وسازماندهی  اعتراضات دانش آموزی به وجود آید.

امروزه روند تکامل مبارزات دانش آموزان با روند تکامل دستاورد ها و تشکل یابی هم خوانی ندارد و این ضرورت ایجاد همچنین تشکیل رو بازگو میکند.

کمیته هماهنگی می توانند با سازماندهی و فراخوان سراسری در میان دانش آموزان مبارزات آنها را سراسری کند و نقش آنها را در قیام انقلابی کنونی پر رنگ تر نماید و بتواند نقش موثر آنها را به عنوان یک قشر متشکل و سازمان دهی شده ی اگاه و دست به قلم و مطالعه، پر رنگ تر کند. 

دانش آموزان باید بتوانند خود را با دیگر جنبش های اجتماعی همچون معلمان و دانشجویان پیوند دهند، زیرا مطالبه‌ی مشترکی دارند و این بدون داشتن تشکلی که دانش آموزان را سازماندهی کند امکان پذیر نمی باشد.

تجارب مبارزات معلمان و کارگران به خوبی به جنبش های اجتماعی ایران نشان داد که برای ایجاد یک مبارزه سراسری نیاز به تشکل یابی و سازماندهی سراسری نیز وجود دارد.

کمیته های هماهنگی می توانند مسائلی از قبیل دست گیری دانش آموزان، مخبری کردن بعضی از معاونین در مدرسه یا تهدید آنان و دیگر مسائلی که باعث سرکوب دانش آموزان می شود را پیگیری کرده و بر آگاهی مبارزاتی آنان بیافزایدو فن مبارزه با پلیس سیاسی را بیاموزد.

بر اساس تجارب تکامل مبارزات تاریخی مبارزات توده ای متشکل و سازمان یافته و کنشگرانه به توده ها می آموزد که چگونه قدرت را به دست بگیرند وبه نوعی مبارزات توده ای  هژمونی توده ای را تثبیت می کند. به وجود آمدن کمیته ها در موقع کنونی که مبارزات اوج گرفته است می تواند در آینده نقش بسزایی در اداره امور مدرسه و یا حتی مسائل سیاسی منطقه اعم از شهرو روستا را داشته باشد و دانش آموزان را برای ایجاد یک مدرسه شورایی همگام با شوراهای کارگری، کمیته های محلات، شورای زنان، شورای صیادان، صنعت گران،و غیره…. پیوند دهد و به سمت رهبری انقلاب پیش برود.

یادمان نرود انقلاب سیبی نیست که از درخت بیفتاد….

اگر مسئله تشکل یابی دانش آموزان پشت گوش انداخته شود و نتوانند نقش رهبری و سازماندهی را ایفا کند. تمام هزینه هایی که دوستانمان و خودمان تا به این لحظه داده ایم  مصادره خواهد شد.

کانال شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان ایران


کانال تلگرامی اتحاد کارگران

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

وب‌نوشت روی WordPress.com.

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: